Yhteenveto: Ihan hyvinhän tuo meni, vaikka yleinen mielipide oli että olisi mennyt paremmin jos minä olisin esittänyt :D

Joo, elikkäs vartin yli neljä oli lähtöaika kohti Kirkkonummen KKK-hallia, jossa pidettiin tämänvuotinen leojen erkkari :) Menomatka meni varsin sujuvasti, kerran tehtiin pikastoppi Kuortin ABC-asemalla. Loppupuolella alkoi Iivanalla varmasti matka painamaan mahassa, mutta onneksi mitään ei tullut ulos.

Näyttelypaikka oli varsin kolkko, tajuttoman kylmä puuhalli jossa oli tasan yksi vessa, ulkohuussi PuuCee. Varsin luksusta.
Ajattelimme kyllä aluksi että isäni näyttää Iivanan, mutta pääsyimme siihen, että olisi parempi että kasvattaja näyttäisi koiran. Tästä johtuen meidän piti mennä hallin ulkopuolelle, sillä Iivana veti aika paljon meidän luoksemme, joten jos olisimme olleet hallissa, esittämisesta ei olisi tullut mitään. ERIhän ruotsalaistuomari Pia Prahlilta meille sujahti ja loistava AVO3-sijoitus ja ihana pääsiäisenkeltainen ruusuke :D

Seuraavaksi meitä odotti kasvattajaluokka, ja Kinglord's Kennel oli ROP-kasvattaja kunniapalkinnolla! Aivan loistavaa!!

PU-kehä oli meille pieni järkytys. Tällä kertaa Isä esitti Iivanan, ja väsyneenä koira jaksoi hyvin loppuun asti. Itse en näitä suorituksia ollut ikävä kyllä katsomassa, sillä istuin autossa suojelemassa varpaitani kuoliolta. (Jalkaterään ei kierrä kunnolla veri polvionnettomuuden takia, ja kylmä ilma oli hirmu iso apu) Neljän parhaan joukkoon emme sijoittuneet, mutta meille käytiin tuomassa Varasert, sillä olimme sen veroisia tai jtn. Noh, neljäs varasertti, toivottavasti kohta tulisi se viimeinen tarvittava sert vielä valioitumiseen.

Näyttelyssä oli kaikenkaikkiaan 54 urosta, joista olimme teknisesti viidensiä (USKOMATONTA!) ja 57 narttua.

Ja arvostelu tulee heti kun joku saa siitä selvää.