Olen siis tehnyt blogin tänne Vuodatus.nettiin, ja en oikein vielä osaa käyttää tätä, joten pahoittenen ulkoasun tämänhetkistä kökköisyyttä, tämä on pientä kokeilua näin aluksi aina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Olimme tänään siis ekoissa toko-treeneissämme ja kaikki meni aikas hyvin, vaikka itse sanonkin, Vähän oli asiat hakusessa joo mutta kyllä me opittiin, hiljaa hyvä tulee. Oli kyllä myös hieman liian kuuma ja tämä oli juuri varastanut kananluita pöydältä, niin sai kokoajan pelätä että kohta joutuu eläinlääkäriin, mutta eipäs tuo ole mitään oireillutkaan, joten kaikki mahtaa olla ihan hyvin.

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Olimme myös siis leirillä 30.7-3.8 välisenä aikana, ja mukavaahan siellä tietenkin oli, oltiin megamöllitokossa 3 sijalla, junnuissa 4 sijalla ja Iivana oli leirin prinssi voitettuaan yleisöäänestyksen. Me alotetaan nyt sitten tokoilu ja agility (kyllä, sillä iivana tykkäsi kovasti ja oli ihan sairaan nopea) Ei me tietenkään aiota kilpailla, ahkä mennään jonnekkin möllikisoihin joskus. Mutta hyvää leiri teki iivanalle, nyt sujuu meillä ainakin yhteistyö paremmin ja mennään ensivuonna uudestaan, tietenkin!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Niin, ja kävimme Kuopion kr näyttelyssä sunnuntaina, tuli ERI2 PU2 ja VaraSert. Viikon päästä Joensuuhun! Ja sitten alkaakin koulun ahkera aherrus.