Tänään siis olimme Iivanin kanssa aivan kahdestaan Kajaanin KV näyttelyissä, siis ilman vanhempia, he vain veivät minut näyttelypaikalle ja lähtivät pois.
Näyttely meni hirmuisen hyvin, sain tottakai hieman oudoksuvia katseista siitä, etta olin aivan yksin ison koiran kanssa, ja puhuin kokoajan Iivanalle ihan mitä sattuu. Oli kaikkea apinasta tonnikeijuun :D Siinä sitten tuli muutama ihminen ihan juttelemaan ja taputtelemaan Iivanaa, mikä ei ole sinänsä enää edes kovin erikoista, kun näin käy lähen aina :>

Kehässä meni myös ihan hyvin, tuomari oli ihan uskomattoman mukava nainen, osaasi neuvoa ja rapsutteli Iivanaa, lopputudoksena oli ERI eli vaaleanpunainen nauha.
Kilpailuluokassa olimme toisia, ja se kelpasi minulle, huomioiden että tämä ei ole pitkään aikaan ollut näyttelyissä tai missään muussakaan kilpailutilanteessa. Noh, ERIn kun olimme saaneet, olimme velvoitteisia menemään Paras Uros-kehään, jossa olimme kolmansia ja saimme vara-sertin, aika hyvin :D

Tänään oli myös ensimmäinen junior handler-kisani ja luultavasti myös viimeinen. Ei ollut oikein minun juttuni, kun olen alusta asti rotukehissä käynyt, niin en osannut oikein samastua Junnuihin.

Iivanin arvostelu:
Aavistuksen matalaraajainen. Erinom.luusto. Oik.linj. miellyttäväilmeinen uroksen pää. Hyvä kaula selkä painuu seistessä. Täyteläinen eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Oik. mallinen rintakehä. Riittävät takakulmaukset. Oik. askelpituus. Hyvä karva.
Ja tuomarina toimi Leni Nousiainen.